Megnyílt Budapest első esti piaca/The first „evening market” opened in Budapest
2015. január 08. írta: Travelguide Hungary

Megnyílt Budapest első esti piaca/The first „evening market” opened in Budapest

For English please scroll down

Október végén megnyílt az első esti piac Budapesten, a Király utcában. Hogy ebben mi a jó? Az, hogy bár sokan szeretnek piacon vásárolni, a legtöbben egyszerűen nem végeznek elég korán a munkában, és a piac bezár, mire odaérnének. Ezen a problémán akartak segíteni az ötlet megálmodói; a Király utcai piac egyelőre ugyan csak csütörtökönként, de délután egytől este kilencig van nyitva. A zöldségek, sajtok és húsipari cikkek mellett sok kézműves terméket áruló stand is van, illetve folyamatosan nő a „bio” pultok száma is. A szervezők további terjeszkedést, még változatosabb kínálatot, jobb kivilágítást és zenét is ígérnek. Nagyon várjuk, szerintünk szuper ötlet!

Helyszín: Budapest, Király utca 8-10.

Nyitva tartás: Minden csütörtökön 13 és 21 óra között10609533_1556788647885298_1701010219968550113_n.jpgForrás/Source: Budapest első esti piaca

***

The first „evening market” opened in Budapest Király street at the end of October. Why is it good? Because a lot of people like to buying at a market, but most of them simply can not finish their work early enough, and the market is closed by the time they arrive. This problem is being solved by the organizers; the evening market is open from 1 p.m to 9 p.m. every Thursday. Beside the vegetables, cheeses and meat products, there are a lot of handmade goods at the seller stands and the number of bio products are growing continuously. The organizers promise a more varied selection, enough lamps and music as well. We can’t wait, this idea is super!

Location: Budapest, Király utca 8-10.

Opening hours: Every Thursday from 1 p.m to 9 p.m.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://travelguidehungary.blog.hu/api/trackback/id/tr666977165

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása