Barangolás Csomád sűrűjében/Csomád, a perfect place for an excursion
2015. március 06. írta: Travelguide.Betti

Barangolás Csomád sűrűjében/Csomád, a perfect place for an excursion

For English please scroll down

Ha esetleg unatkoznátok hétvégén, nézzetek szét, hogy a közeletekben milyen kirándulási lehetőségek vannak. Mi is így tettünk, és gyalogtúrára indultunk a Csomád és Fót közötti szépséges vidéken. Az erdő csendje kikapcsolja az ember gondolatait, igazi aktív pihenésnek nevezném, és még csak nem is kerül semmibe. A dombtetőre felmászva pedig beláthatjuk szinte egész Fótot és Budapest külterületét.

Aki kalandosabb útra vágyik, az ne az ösvényeken haladjon, ahogy mi sem így tettünk, hanem vágjon keresztül a bozótokon, tisztásokon, farengetegeken. Meglepő, hogy milyen szép táj terül el mindenfelé körülöttünk.

Ha tetszett a cikk, kövess minket a Facebookon is!

***

It’s nearly Saturday and the perfect way to spend the weekend is by taking a walk in a nearby countryside. This time we recommend the nice and peaceful region of Csomád and Fót. 

Follow us on Facebook.

A bejegyzés trackback címe:

https://travelguidehungary.blog.hu/api/trackback/id/tr177047087

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása