A Diósgyőri Mikulásvonat/The Father Christmas Railway in Diósgyőr
2014. december 06. írta: Travelguide.Betti

A Diósgyőri Mikulásvonat/The Father Christmas Railway in Diósgyőr

2965600028f246472ab072e3846a5442.jpg

For English please scroll down

A lillafüredi kisvasút felejthetetlen élménnyel várja a gyermekeket november végétől egészen december közepéig, naponta négy alkalommal.

A Diósgyőri Mikulásvonat elrepíti a lurkókat a Mikulás varázslatos világába. A vonatot kívülről és belülről is feldíszítik, a kocsikban jelmezbe öltözött emberek szórakoztatják a gyerekeket. Amikor megérkezik a vonat Lillafüredre, a „Mesebirodalom” bejáratánál maga a Mikulás fogadja a kicsiket. Ezután a miskolci általános iskolások és óvodások által feldíszített parkban igazi interaktív mesejátékban vehetünk részt. Mindezt csodálatos díszletek között, jelmezbe öltözött szereplőkkel. Találkozhatunk például Micimackóékkal, Shrekékkel, vagy akár Aprajafalva lakóival is. A játék nagyjából egy órás, utána minden gyerkőc megkapja az áhított csomagját a Mikulástól. Ezt követően a krampuszokkal utaznak vissza Miskolcra a vonattal.

Utazással együtt a program időtartama kb. 2 óra 15 perc.

Helyszín: Lillafüredi Kisvasút

Esemény időtartama: 2014. november 27 - 2014. december 17.

Belépődíj (kizárólag előre megváltott jegyet lehet venni): 1800 HUF, 2 éves kor alatt ingyenes, ha a vonaton ölben utazik a gyerek

Mikuláscsomag ára (szintén előre kell megvenni hozzá a jegyet): 700 HUF

mik.jpg

Father Christmas Railway is a special railway, which provides an insight into the magic world of Father Christmas for children. The Railway is decorated both inside and outside and at the final destination of Lillafüred, Father Christmas waits for children at the entrance of the tale realm. There is an interactive tale-play in the local tale park dressed in costumes set amongst beautiful sceneries. Visitors can meet with Winnie the Pooh and also Shrek. The play lasts about one hour, after which all children receive their present from Father Christmas.

Place: Lillafüred, Railway

Open: from 27th November 2014 to 17th December 2014. 

A bejegyzés trackback címe:

https://travelguidehungary.blog.hu/api/trackback/id/tr816932507

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása